Recent content

DJ ESKÜVŐRE ÁRAK

Szeretnénk többet adni, mint mások. Fontos számunkra hogy a legjobb ár-érték arányban azt kapja, ami önnek a legmegflelelőbb, ezért összegyűjtöttük a legjobban kedvelt zeneszolgáltató csapatokat, így az elképzelései tisztázása után mindig több alternatívával igyekszünk szolgálni és ezután személyzetünkkel minden apró részletet személyesen is egyeztethet. A leendő rendezvényen jelenlévő kollégáink, mindenben készségesen segítenek majd hogy zavartalanul élvezhessék saját eseményüket.

Árainkról azonnal és egyszerűen tájékozódhat honlapunkon, vagy kérhet egyedi ajánlatot amire néhány órán belül pontos árbecsléssel válaszolunk!

Ízelítő ajánlatunkból:

Szabadon választott műfajú Dj  VAGY Karaoke Program műsorvezetővel ( 6 órás intervallummal utána +10.000.- / óra)

 - kis terembe kb 1-50 főig, komplett hang- fénytechnikával és mikrofonnal, Budapesti kiszállással már 85.000.- Ft-tól

- közepes terembe 50-100 főig komplett hang, fénytechnikával és mikrofonnal, Budapesti kiszállással már 100.000.- Ft-tól

- nagy terembe 300 főig, kiemelt látványelemekkel és hangzással már 120.000 .Ft-tól

- Háttérzene szolgáltatás, mikrofonnal, hangtechnikával és hangulatvilágítással,vagy a már kiválasztott zongorista, zenekar, vőfély,műsorvezető kihangosítása személyzettel, 45.000.- Ft-tól

Kizárólag ezközöket, vagy szolgáltatást külön-külön is kérhet.

-A zenekarok szórása nagyobb, ebből is a minőség útját választottuk. A 4-5 fős, egész estés zenekarok ára komplett felszereléssel kb 200.000.- 400.000.- Ft ig kalkulálható. Színpaddal vagy dobogóval is szolgálunk.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, keressen bizalommal a 30/927-2870 es számon, vagy írjon levelet a karaokemusicteam@gmail.com címünkre!